Δεν βγήκε καπνός για τις τηλεοπτικές άδειες

tileoptikes-adeies-thriler-48-wres-xwris-leuko-kapno.w_l

Ακατάπαυστη η μαραθώνια όπως εξελίσσεται η διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στην οποία οι επιχειρηματίες αλλά και οι εκπρόσωποι των επιχειρηματικών σχημάτων που διεκδικούν τις τέσσερις άδειες, βρίσκονται στη ΓΓΕΕ για πάνω από 36 ώρες, ενώ το βράδυ κατέφθασε στην πύλη της ΓΓΕΕ το catering με το βραδινό μενού.

Κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια το παραμικρό για την πορεία της διαδικασίας μέσα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ενώ όπως υπενθυμίζει το ΑΠΕ, ακόμα και οι «νικητές» των πρώτων αδειών είναι υποχρεωμένοι να μείνουν στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δημοπρασίας και για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, αν και κατά  τις φήμες που κυκλοφορούν (σύμφωνα με τον Γ. Καρατζαφέρη και τον δημοσιογράφο Αντ. Μυλωνάκη, "τηλεοπτικές άδειες θα λάβουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης με την εταιρεία Alter Ego, ο Ιβάν Σαββίδης με την εταιρεία DIMERA, ο Γιάννης Αλαφούζος με τον ΣΚΑΙ και η κυπριακή εταιρεία που εκπροσωπείται από τον Πάνο Κυριακόπουλο").

Πληροφορίες που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν αναφέρουν ότι έχουν ήδη κατοχυρωθεί οι τρεις από τις άδειες και εκκρεμεί η τέταρτη που είναι ίσως η πλέον «δύσκολη». Οι ανακοινώσεις θα γίνουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση όλης της διαδικασίας.

Παράλληλα, υπήρξαν συνεχείς επιδόσεις ασφαλιστικών μέτρων, οι οποίες θυροκολλήθηκαν από δικαστικούς επιμελητές στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, και αφορούν είτε τη διαδικασία της δημοπρασίας είτε τους ίδιους τους επιχειρηματίες στρεφόμενοι ο ένας κατά του άλλου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …