Δημοτικά Τελη τέλος!-Δικαιούχοι

dhmotika-telh2

Σε περισσότερες από 250 οικογένειες, θα καταργηθούν συνολικά αναδρομικά και με επιστροφή χρημάτων, τα δημοτικά τέλη, λόγω διαβίωσής τους σε δύο περιοχές των Πατρών, όπου είναι εστίες όχλησης και πρόκειται για όσους διαμένουν πέριξ του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων της Ξερόλακκας, αλλά και του βιολογικού καθαρισμού στις Ιτιές, στους οποίους ξεκίνησε η αποστολή των σχετικών εγγράφων ενημέρωσης από την Δημοτική Αρχή.

"Οι εν λόγω δημότες, καλούνται να προσέλθουν στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών (ΤΑΠ), της Διεύθυνσης Προσόδων και Δημοτικής Περιουσίας (Μαιζώνος 147, 1ος όροφος και κατά τις ώρες, 9 π.μ. έως 1 μ.μ.) με αντίγραφο του λογαριασμού της ΔΕΗ, προκειμένου να καταχωρηθεί πλήρως η απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη.

Επίσης, θα επιστραφεί στους δικαιούχους, αναδρομικά από 1η Μαρτίου 2016 (έναρξη ισχύος σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου), το χρηματικό ποσόν των δημοτικών τελών που έχει εξοφληθεί στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, εφόσον προσκομιστούν αντίγραφα των εξοφλημένων λογαριασμών από 1η Μαρτίου μέχρι σήμερα.

Μετά την τακτοποίηση αυτή των συγκεκριμένων δημοτών με την υπηρεσία του Δήμου, οι δικαιούχοι θα λαμβάνουν στο εξής λογαριασμούς της ΔΕΗ, με μηδενικό ποσό χρέωσης, που θα αναγράφεται στο σημείο «Χρεώσεις ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΥ»."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …