Προκηρύξεις για θέσεις εργασίας

jobs-social-mediaLooking-for-
Να υποβάλουν αίτηση και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής για σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου για παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, καλεί τους ενδιαφερόμενους το ΚΕΕΛΠΝΟ.
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1.Δυνατότητα συμμετοχής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 97 του Ν.4368/2016 και την υπ'αριθμ. Γ.Π. οικ.22273/22-03-2016 απόφαση του Υπουργού Υγείας έχουν ιδιώτες: 1. Που εξακολουθούν να απασχολούνται ή απασχολούνταν στον καθαρισμό των εν λόγω κτιρίων και υπηρεσιών καθαριότητας. Δηλαδή είναι αδιάφορο εάν πλέον δεν απασχολούνται στον καθαρισμό των εν λόγω κτιρίων και των υπηρεσιών καθαριότητας, εφόσον είχαν απασχοληθεί για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα στο παρελθόν. Είναι ευνόητο ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν πρόσωπα, στα οποία συντρέχουν οι αρνητικές προϋποθέσεις του άρθρου 73 του Ν.4412/2016 (ΦΕΚ 147 Α'/8-08-2016).
2. Που απασχολήθηκαν ή απασχολούνται στον καθαρισμό με οποιαδήποτε έννομη σχέση εργασίας. Συνεπώς εμπίπτουν όλα τα φυσικά πρόσωπα, που παρείχαν υπηρεσίες καθαριότητας σε συγκεκριμένο κτίριο ή υπηρεσία καθαριότητας του νομικού προσώπου.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής για σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου για παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στο ΚΕΕΛΠΝΟ, πρέπει μαζί με την αίτηση να προσκομίσουν και τα ακόλουθα δικαιολογητικά: > Αντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή νόμιμη άδεια διαμονής που παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην αγορά εργασίας για την παροχή έργου (για τους αλλοδαπούς) > Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Γενικής Χρήσης > Οποιοδήποτε από τα παρακάτω αποδεικτικό στοιχείο της παροχής υπηρεσίας καθαριότητας στο συγκεκριμένο κτίριο του νομικού προσώπου.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Η επιλογή γίνεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με αντικειμενικά κριτήρια κατά την ακόλουθη σειρά προτεραιότητας
  • Ιδιώτες με τη μεγαλύτερη προϋπηρεσία στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στο συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο (κτίριο ή υπηρεσία)
  • Ιδιώτες με τη μεγαλύτερη προϋπηρεσία στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας οπουδήποτε
  • Ιδιώτες που είναι άνεργοι κατόπιν καταγγελίας της συμβάσεως εργασίας τους 4) Ιδιώτες που είναι άνεργοι από οποιαδήποτε αιτία.
Η χρονική διάρκεια της σύμβασης έργου είναι ενός έτους (1) από την ημερομηνία υπογραφής της.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …