Προσλήψεις σε Δήμο διάρκειας από 7 μέχρι και 9 μήνες

jobttt
Ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων καλλιτεχνικού - εκπαιδευτικού προσωπικού, ο Δήμος Πάρου.
Δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
2. Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία ο ενδιαφερόμενος θα δηλώνει ότι δεν έχει απολυθεί από θέση δημοσίου υπαλλήλου.
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο του Υπαλληλικού Κώδικα.
4. Βιογραφικό σημείωμα.
Η ανακοίνωση θα αναρτηθεί σε ημερήσια εφημερίδα του νομού, στο Δικτυακό τόπο του προγράμματος Διαύγεια, στην ιστοσελίδα του Δήμου Πάρου: www.paros.gr., στον πίνακα ανακοινώσεων της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και του δημοτικού καταστήματος στην Παροικία, στο δημοσιότερο μέρος της έδρας του Δήμου ήτοι: στα ΚΕΠ των Δημοτικών Κοινοτήτων Πάρου και Νάουσας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους στη Κ.Δ.Ε.Π.Α. Πάρου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι 12-09-2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …