3η δόση των οικογενειακών επιδομάτων

epidoma-aprostateftoy

Με την διεκπεραίωση και τον έλεγχο των εντύπων Α21 που κατατέθηκαν μαζί με τις φετινές φορολογικές δηλώσεις, αλλά και των δικαιολογητικών, ασχολούνται οι αρμόδιες υπηρεσίες της διοίκησης του ΟΓΑ, ώστε σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους να είναι έτοιμες να καταβάλλουν την 3η δόση των οικογενειακών επιδομάτων, την χρονική περίοδο μεταξύ 18–20 Οκτωβρίου.

Το ηλεκτρονικό σύστημα του Οργανισμού, θα «κλειδώσει» περίπου 30 ημέρες νωρίτερα, οπότε θα ξεκινήσει η διαδικασία της εκκαθάρισης και της πίστωσης των ποσών που αναλογούν στους δικαιούχους, προκειμένου να μην υπάρχουν περιπτώσεις δικαιούχων που δεν πρόλαβαν να υποβάλουν όλα τα δικαιολογητικά που τους ζητήθηκαν και που δεν υπέβαλλαν έντυπο Α21 μαζί με τη φορολογική τους δήλωση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Nέα Αριστερά: Oι 18 νέες υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές

Οι νέες υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν από το Μεταβατικό Πανελλαδικό της Συντονιστικό Η Νέα Αριστερά ανακοινώνει …