ΑΔΕΔΥ: Όλοι μαζικά-δυναμικά στο εργατικό συλλαλητήριο στην ΔΕΘ!

adedy-870-870x480

Να συμμετάσχουν αποφασιστικά στο μεγάλο συλλαλητήριο των εργατικών τάξεων και δυνάμεων στις 10 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, καλεί η ΑΔΕΔΥ τους Έλληνες, υπενθυμίζοντας τους ότι πρέπει να παλέψουν για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ μεταξύ άλλων αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Οι οι φετινές κινητοποιήσεις, με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στις 10 Σεπτεμβρίου, συμπίπτουν με τον ένα χρόνο από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, την υπογραφή του 3ου μνημονίου από την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ. και τη συνέχιση της λιτότητας. Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο οφείλουμε να συντονίσουμε τη δράση μας με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και τα άλλα λαϊκά στρώματα και να οργανώσουμε την επόμενη περίοδο αποτελεσματικούς και νικηφόρους αγώνες απέναντι στο μνημονιακό καθεστώς. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες. Η δικαιολογημένη απογοήτευση δεν πρέπει να μας "βάλει από κάτω", γιατί οι υποχρεώσεις μας "τρέχουν", η ανεργία είναι το μέλλον μας και τα παιδιά μας φεύγουν στην ξενιτιά. Οι φετινές κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνουν η απαρχή για έναν νέο κύκλο αγώνων για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και όλων όσοι τις υπηρετούν.

Διεκδικούμε να μπει τέρμα στις συνεχείς μειώσεις των μισθών και των συντάξεών μας και αγωνιζόμαστε για τη σταδιακή επαναφορά τους στα προ μνημονίων επίπεδα. Απαιτούμε μαζικές προσλήψεις σε παιδεία, υγεία, αυτοδιοίκηση και κοινωνικές δομές, καθώς και την κατάργηση της ελαστικής, της ενοικιαζόμενης και της εκ περιτροπής εργασίας».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και στην Αττική

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …