ΕΣΗΕΑ: 1.800 εργαζόμενοι των καναλιών που δεν πήραν άδεια στον αέρα

tileorasi-kanalia

«Τρομακτικό» χαρακτήρισε το σοκ μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος, κάνοντας λόγο για τους 1.800 εργαζόμενους που είναι στον αέρα και ένα βήμα από την απόλυση, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Στις δηλώσεις του στο BHMA FM ο Σταμάτης Νικολόπουλος: 
«Οι επιχειρήσεις, αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια, και οφείλει στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτά τα χρήματα τι θα γίνουν; Ξαφνικά θα σκουπίσουμε τα χρέη; Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να συζητήσουμε με τον κόσμο και να μπορέσουμε να βρούμε, παρεμβαίνοντας πια και στους εργοδότες και στην κυβέρνηση, ένα σχήμα, γιατί αυτές οι οικογένειες πρέπει να σωθούν. Ο σωστός τρόπος ενημέρωσης είναι θέμα δημοκρατίας και δεν μπορεί να περάσουμε στο νέο τοπίο ισοπεδώνοντας έναν κλάδο».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …