Κινητοποιήσεις σήμερα των ΕΛΜΕ στις συνεδριάσεις των Υπ.Συμβουλίων

olme-ntountouka_apnet[1]

Ξεκινά τις κινητοποιήσεις της η ΟΛΜΕ, η οποία εξέδωσε επείγουσα εγκύκλιο προς τα μέλη της και τις κατά τόπους ΕΛΜΕ, να αντιδράσουν δυναμικά και μαζικά στις σημερινές συνεδριάσεις των Υπηρεσιακών Συμβουλίων και των ΠΥΣΔΕ, ως εξής:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας στις 26/8/16 (http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=10247) σχετικά με την εγκύκλιο για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια και ενόψει των συνεδριάσεων των ΠΥΣΔΕ την Παρασκευή 2/9/16:

  •  Καλούμε τις ΕΛΜΕ σε συνεργασία με τους αιρετούς και τους εκπαιδευτικούς, να αποτρέψουν αγωνιστικά την εφαρμογή της παραπάνω εγκυκλίου.
  • Καλούμε τους αιρετούς των ΠΥΣΔΕ, αλλά και τα διορισμένα μέλη να καταγγείλουν αυτή τη διαδικασία. Οι Δ/ντές Εκπαίδευσης οφείλουν να σεβαστούν τον κλάδο, τις κατακτήσεις και τα δικαιώματά του και να μην προχωρήσουν σε αποφάσεις αγνοώντας τον.

 ΕΔΩ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …