Πατέρας τράκαρε σκόπιμα για να σκοτώσει τον 2χρονο γιο του! (ΦΩΤΟ)

SON_533_355

Από θαύμα ζει ένα δίχρονο αγοράκι μετά την εσκεμμένη προσπάθεια του πατέρα του να τρακάρει για να το σκοτώσει, καθώς σύμφωνα με το "Metro", ο 29χρονος Nathan Weitzel τράκαρε το αυτοκίνητό του ενώ οδηγούσε με 75 μίλια ανά ώρα και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης στις 21 Αυγούστου. Ο γιος του Isaiah, που δεν φορούσε ζώνη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί διάσειση και με σπασμένο πόδι.

FATHER

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, ο 29χρονος οδηγούσε γύρω από το Arapahoe County, στο Κολοράντο, ψάχνοντας ένα "καλό μέρος για να τρακάρει και να σκοτώσει τον γιο του". Αυτό επειδή δεν πίστευε ότι είναι αρκετά άντρας για να μεγαλώσει ένα παιδί.

Ο 29χρονος κατηγορείται για απόπειρα φόνου και κακοποίηση ανηλίκου. Η μητέρα του 2χρονου Isaiah, Nancy Lopez, πήρε 10 εβδομάδες άδεια από τη δουλειά της για να μπορεί να φροντίζει τον γιο της.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα έκδοση εντόκων γραμματίων του Δημοσίου - Περιορισμένη άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων

Παρά την αβεβαιότητα που προκαλεί η κλιμακούμενη κρίση στη Μέση Ανατολή και οι επακόλουθες αρνητικές …