Ποιοι πήραν τις 4 τηλεοπτικές άδειες-240.000.000 ευρώ!(VIDEO)

ggee-tileoptikes-adeies

Ant1, Σκάι, Καλογρίτσας και Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι οι νέοι καναλάρχες, αφού όπως ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, το δημόσιο θα εισπράξει συνολικά 246.000.000 ευρώ για τις 4 τηλεοπτικές άδειες που δόθηκαν μετά από διαγωνισμό-δημοπρασία-λοταρία, που ούτε και η ίδια η κυβέρνηση δεν περίμενε!

Η διαδικασία ξεπέρασε κάθε χρονικό όριο, αφού μπήκαν μέσα στην αποκλεισμένη αίθουσα της Γενικής Γραμματείας, πριν 70 ώρες....

Ωστόσο το ποιοι θα τις κατοχυρώσουν οριστικά και αμετάκλητα, θα αποφασιστεί όταν ελεχθούν τα πόθεν έσχες των Καλογρίτσα, Κυριακού, Αλαφούζου, Μαρινάκη.

Την ίδια ώρα κορυφώνεται η ανησυχία για Alpha και Star, που δεν εξασφάλισαν άδεια και το μέλλον των εργαζομένων τους είναι αβέβαιο.

Τα ποσά:

  • Σκάι με ποσό 43, 6 εκατ. ευρώ
  • Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας έναντι 52,6 εκατ. ευρώ
  • Ant1 έναντι 75,9 εκατ. ευρώ
  • Alter Ego, Βαγγέλης Μαρινάκης έναντι ποσού 73,9 εκατ. ευρώ

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …