Οι αιτήσεις για πρόσληψη 15 ατόμων

jobs0000000000000000000
Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) με ωριαία αποζημίωση και χρονική διάρκεια μέχρι οκτώ (8) μήνες, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών (με αντίτιμο) των πολιτιστικών προγραμμάτων της ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε Ο.Τ.Α που εδρεύει επί των οδών Μ. Αντύπα & Στ. Καραγιώργη 2, στο Ηράκλειο Αττικής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω άλλου νομίμως εξουσιοδοτημένου από αυτούς προσώπου στο πρωτόκολλο της Επιχείρησης στα γραφεία της ς Κ.Ε.Α.Ε.Δ.Η.Α. - Α.Ε. ΟΤΑ, οδός Μ Αντυπα & Στ Καραγιώργη 2, (1ος όροφος), Ηράκλειο Αττικής, Τηλ. επικοινωνίας: 213 2000205, ώρες από 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., από την Δευτέρα 05 -09-2016 και για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες με αποκλειστική προθεσμία έως και την Πέμπτη 15-09-2016. Αιτήσεις με τηλεομοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές.
Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω ΕΛ.ΤΑ. διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι φέρουν ακέραια την ευθύνη της έγκαιρης παραλαβής τους εντός των προαναφερόμενων χρονικών περιθωρίων.
Η παρούσα ανακοίνωση/προκήρυξη θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων των :
1) Κατασκευαστικής Εμπορικής Ανώνυμης Εταιρείας Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Κ.Ε.Α.Ε.Δ.Η.Α. -ΑΕ ΟΤΑ) και
2) στο Δημοτικό Κατάστημα καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» της Επιχείρησης.
Περίληψη της παρούσης θα δημοσιευτεί σε δύο (2) τοπικές ημερήσιες εφημερίδες του Ν. Αττικής.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 24.4.2024

Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες …