Illustration depicting a road traffic sign with a new job concept. blue sky background.

Κατανομή και δικαιολογητικά για 5 θέσεις

Illustration depicting a road traffic sign with a new job concept. blue sky background.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στα πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος « Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη αναγκών σε Τμήματα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Παιδιού του ΝΠΔΔ Δήμου Βόλου «Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ», που εδρεύει στο Βόλο.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΝΠΔΔ Δήμου Βόλου «Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.» Ταχ. Δ/νση Καραμπατζάκη με Αναπαύσεως Τ.Κ 38446, Βόλος, απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Διοικητικών/Οικονομικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2421091191), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1) Αίτηση (υπόδειγμα επισυνάπτεται στην παρούσα)

2) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας (δυο όψεις).

3) Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών που απαιτούνται ως προσόντα διορισμού.

4) Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/86

 

5) Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας σε αναγνωρισμένα καλλιτεχνικά / μουσικά ιδρύματα της ημεδαπής ή καλλιτεχνικά / μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα του Δημοσίου ή Ο.Τ.Α. , η οποία πρέπει να προσκομίζεται σε αναλυτική μορφή (Έτη-Μήνες-Μέρες-Ώρες).
Όλα τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά συνυποβάλλονται μαζί με την αίτηση του υποψηφίου. Συμπληρωματικά στοιχεία θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής κατάθεσης της αίτησης. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι (8) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες, και συγκεκριμένα από 5/9/ 2016 έως και 12/9/2016 τις ώρες 09:00 έως 14:00.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να καταθέσουν εντός 10 ημερών από την ειδοποίησή τους από το ΝΠΔΔ Δήμου Βόλου «Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.» πρόσθετα δικαιολογητικά τα οποία είναι τα εξής:
  • Αντίγραφο φύλλου στρατολογικού μητρώου τύπου Α' (για άνδρες).
  • Πιστοποιητικό υγείας και αρτιμέλειας από κατάλληλη υγειονομική επιτροπή. - Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Βεβαίωση Ασφαλιστικού Φορέα από την οποία να αποδεικνύεται η προϋπηρεσία στο Δημόσιο Τομέα.
  • Απολυτήριο Λυκείου.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΝΦΙΑ: Λήγει η προθεσμία για όσους θέλουν ολόκληρη επιστροφή φόρου

Ο φετινός ΕΝΦΙΑ εξοφλείται σε 11 μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη έως το …