Ο "σχεδιασμός" του ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού

asep[1].medium
Βαρύ θα είναι το έργο του ΑΣΕΠ για το διάστημα από 1ης Σεπτεμβρίου έως και 31ης Δεκεμβρίου 2016 αφού προχωρούν νέες προκηρύξεις για προσλήψεις μονίμων σε διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου όπως, υπουργείο Οικονομικών, υπουργείο Εργασίας και υπουργείο πολιτισμού.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΑΣΕΠ που αποκαλύπτουν τα dikaiologitika.gr, προχωρά η οργάνωση και διενέργεια του γραπτού διαγωνισμού (προκήρυξη 1Γ/2015), για την πλήρωση 32 θέσεων κλάδου ΠΕ εναέριας κυκλοφορίας καθώς και η αντικατάσταση - αναπλήρωση διοριστέων και η εξέταση αιτήσεων θεραπείας στο πλαίσιο παλαιοτέρων προκηρύξεων του ΑΣΕΠ ή των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ, των οποίων εκκρεμούσαν οι διορισμοί και για τους οποίους εκδόθηκε πρόσφατα η απαιτούμενη απόφαση κατανομής του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
  • Επίσης ολοκληρώνεται η διαδικασία πρόσληψης δεκαεννέα (19) ατόμων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην ΔΕΗ (1Ε/2014).
  • Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες αναπλήρωσης τακτικού προσωπικού κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ σε Δήμους της χώρας και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, (προκήρυξη 1Δ/2015).
  • Προχωρά η κωδικοποίηση ειδικοτήτων και θέσεων, ένταξη στο Ο.Π.Σ. και την κατάρτιση πινάκων κατάταξης για προσλήψεις επικουρικού προσωπικού από τις Υ.ΠΕ.
Θα εκδοθεί η προκήρυξη για την πλήρωση 52 θέσεων (29 θέσεων του κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού στο Υπουργείο Οικονομικών ΓΓΔΠ και 23 θέσεων του κλάδου ΠΕ Χημικών στο Υπουργείο Οικονομικών ΓΓΔΕ). (ολοκληρωμένη για αποστολή στο Ε.Τ.).
  • Εκδίδεται η προκήρυξη για την πρόσληψη 3 θέσεων με τριετή θητεία που μπορεί να ανανεώνεται, ήτοι 2 θέσεων Ελεγκτών Ιατρών στο Υπουργείο Εργασίας και 1 θέσεως Ιατρού με 3ετή θητεία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενώ είναι ήδη ολοκληρωμένη προκειμένου να σταλεί το σχέδιο της εν λόγω προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο και θα φέρει τον κωδικό 1Ε/2016.
Τέλος σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσιάζουν τα dikaiologitika.gr είναι σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο προκήρυξης για την πλήρωση 134 θέσεων διαφόρων κλάδων ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας σε διάφορους φορείς.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …