Χιλιάδες περικοπές θέσεων από μεγάλο όμιλο

apolyseis_dimosio_aftodioikisi-620x320[1]

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις περικοπές κατά χιλιάδες των θέσεων εργασίας στα περίπου 500 καταστήματά του, σε ολόκληρο τον κόσμο, ελαχιστοποιώντας κατά πολύ τα  2,3 εκατ. εργαζόμενους που απασχολεί, ο γίγαντας λιανικής "Walmart", ανακοινώνοντας ακόμα 7.000.

Ξεκίνησε τον Ιούνιο τις πρώτες περικοπές από τις οποίες προέκυψε ότι για τα δικά του οφέλη, ήταν μία έξυπνη κίνηση, αφού του απέφερε κέρδη και μείωσε τα έξοδά του.

Τώρα στην επιπλέον περικοπή 7.000 ατόμων, από τα τμήματα λογιστικής, τις οποίες ονομάζει περικοπές θέσεων, για να νιώσουν καλύτερα οι εν λόγω υπάλληλοι του, που επηρεάζονται αρνητικά από τα καταστήματα των ΗΠΑ και θα μπορούν να μεταφερθούν σε κάποιο άλλο ρόλο μέσα στην εταιρεία εφόσον το ζητήσουν, βλέποντας κάποιοι και τις αποδοχές τους να αυξάνονται......

Αυτό όμως θα φανεί άμεσα, για το πόσοι θα μεταφερθούν και πόσοι απλώς θα εκδιωχθούν.....


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβαρόμετρο: H γεωπολιτική κατάσταση αυξάνει τη σημασία των ευρωεκλογών

Το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πριν από τις εκλογές του Ιουνίου καταγράφει εγρήγορση των …