Δουλειά και γυμναστική μαζί-Ο εργάτης που τα μπορεί(ΦΩΤΟ)

11_603675653

Σαρώνουν οι  φωτογραφίες εργαζόμενου που βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο να ξεπεράσει την ντροπή και αμηχανία που νιώθει μπροστά στον κόσμο, συνδυάζοντας την εργασία με την...ενόργανη γυμναστική, εν ώρα εργασίας μάλιστα.

Τα ακροβατικά του σχέδια με χειρουργική ακρίβεια και ευλυγισία, σε αφήνουν ακίνητο να τον παρακολουθείς, δυναμώνοντας παράλληλα το σώμα του, μιας και η δουλειά του, του επιβάλλει να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση.

kinax3

Ο λόγος για νεαρό εργάτης οικοδομής με το ψευδώνυμο Xiao Wei, από την επαρχία της κεντρικής Κίνας, που τις φωτογραφίες που του έβγαλαν οι συνάδελφοί του, τις ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας «Weibo».

Από εκείνη την στιγμή τα like πέφτουν βροχή και οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου.

 kinax2


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …