Διοικητικό προσωπικό 360 ατόμων θα προσλάβει ο ΟΑΕΔ

jobs_img_2

Τριακόσιες εξήντα θέσεις διοικητικού προσωπικού θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ για την κάλυψη τακτικών αναγκών του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Οι θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες: ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, όπου αντιστοιχούν 305 θέσεις, και ΠΕ Διοικητικού Λογιστικού, όπου θα προσληφθούν 55 άτομα.

Οι ενδιαφερόμενοι σε αμφότερες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε Τμήματος ΑΕΙ εσωτερικού, συμπεριλαμβανομένων και των πτυχίων ή διπλωμάτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και των Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ), αλλά και ισότιμων σχολών του εξωτερικού.

Εξάλλου, έχει ήδη οριστεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το ετήσιο κόστος για τον προϋπολογισμό, το οποίο ανέρχεται σε περίπου 5,7 εκατ. ευρώ. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με μοριοδότηση από το ΑΣΕΠ, το οποίο είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνο για την παραλαβή και αξιολόγηση των αιτήσεων, την παραλαβή τυχόν ενστάσεων και την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκρέκας στον ΣΚΑΪ: Μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος από το νέο έτος

Σημαντική μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος, όλων των πολιτών, από το νέο έτος προανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος …