Δήμος θέλει 8 άτομα για πρόσληψη

jobs_now

Προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού Οκτώ (8) ατόµων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει ο Πρόεδρος του ΝΠ∆∆ – ΠΕΛΙΝΝΑ ύστερα από την υπ’ αριθ.38 του έτους 2016 απόφαση του ∆.Σ η οποία εγκρίθηκε µε την αριθµ. Πρωτ. 2420/133563/18-8-2016 απόφαση της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.

Ειδικότητες:

  • 2 Βρεφονηπιο κόµος Τ.Ε.
  • 6 Γενικών καθηκόντων Υ.Ε.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής τους ταυτότητας.

2) τίτλος σπουδών (στην περίπτωση όπου απαιτείται)

3) Αποδεικτικά εµπειρίας (στην περίπτωση που απαιτείται).

4) Υπεύθυνη ∆ήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του ν.3584/07, καθώς και ότι δεν υφίσταται κώλυµα απασχόλησης ως ορίζεται στο π.δ. 164/2004 και στον Ν.2190/1994 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει (Ν. 3812/2009).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του ΝΠ∆∆ «ΠΕΛΙΝΝΑ» κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία πέντε (5) ηµερών από την επόµενη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …