Προσωπικό 6 ατόμων από Δημοτική Υπηρεσία

jobs.2

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων καλλιτεχνικού – εκπαιδευτικού προσωπικού, ανακοινώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου.

Θέσεις:

  • 1 ΔΕ Καλλιτεχνικός Διευθυντής
  • 1 ΠΕ Τμήμα Ελεύθερου Σχεδίου Ζωγραφικής
  • 1 ΔΕ Τμήμα Γραμμικού Σχεδίου Ζωγραφικής
  • 1 ΔΕ Αρχιμουσικός Φιλαρμονικής
  • 1 ΔΕ Καθηγητής Πιάνου
  • 1 ΔΕ Σκηνοθέτης

Μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν τα εξής:

1.Φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

2.Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία ο ενδιαφερόμενος θα δηλώνει ότι δεν έχει απολυθεί  από θέση δημοσίου υπαλλήλου.

3.Βιογραφικό σημείωμα.

4.Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο του Υπαλληλικού Κώδικα.

Η ανακοίνωση θα αναρτηθεί σε ημερήσια εφημερίδα του νομού, στο Δικτυακό τόπο του προγράμματος Διαύγεια, στην ιστοσελίδα του Δήμου Πάρου: www.paros.gr., στον πίνακα ανακοινώσεων της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και του δημοτικού καταστήματος στην Παροικία, στο δημοσιότερο μέρος της έδρας του Δήμου ήτοι: στα ΚΕΠ των Δημοτικών Κοινοτήτων Πάρου και Νάουσας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους στη K.Δ.Ε.Π.Α. Πάρου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι 12-09-2016.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …