15 Δημοτικές θέσεις εργασίας

ergasia-aggelies-ana-epaggelma-klado

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου διάρκειας δύο (2) µηνών , συνολικά έντεκα (11) ατόµων στην κατηγορία της ειδικότητας Βοηθών Βρεφοκόµων ∆Ε, και τεσσάρων (4) ατόµων στην κατηγορία της ειδικότητας ΥΕ Καθαριστών / στριών για την κάλυψη επειγουσών αναγκών των παιδικών σταθµών της ∆ιεύθυνσης Εκπαίδευσης, ανακοινώνει ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠ∆∆ ∆ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ «∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΠΑΙ∆ΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ. – ∆ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ».

Ειδικότητες:

  • 11 Βοηθών Βρεφοκόµων ∆Ε
  • 4 Καθαριστών/ Καθαριστριών ΥΕ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, µαζί µε τα σχετικά δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΝΠ∆∆ ∆ήµου Βόλου «∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΠΑΙ∆ΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ.», ∆ιεύθυνση ∆ιοικητικών Υπηρεσιών, Καραµπατζάκη – Αναπαύσεως, Τ.Κ. 38446 Βόλος, απευθύνοντάς την στο Τµήµα ∆ιαχείρισης Ανθρώπινου ∆υναµικού (τηλ. επικοινωνίας: 24210 – 91191), όπου θα διατίθενται και έντυπα αιτήσεων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την 7/9/2016 και λήγει 9/9/2016.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιµες µέρες και κατά τις ώρες από 09:00 έως 13:00.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …