Άλλα ντάλον στην κυβέρνηση για τους προσεχώς ανέργους των καναλιών

kanalia-630x400

Άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος, ανήκουν στην ίδια κυβέρνηση και δεν έχουν κοινή στρατηγική, δείχνοντας το πως λειτουργεί ......

Ο λόγος για το τι θα γίνει με τους περίπου 2.000 που θα απολυθούν από τα κανάλια που δεν πήραν άδεια....

Η Βαβέλ σε όλο της το μεγαλείο, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς...

Αρχικά ο Γιώργος Κατρούγκαλος προανήγγειλε την ένταξή τους σε προγράμματα του ΟΑΕΔ όσων εργαζομένων σε τηλεοπτικά κανάλια που δεν πήραν άδεια βρεθούν εκτός εργασίας, με το σκεπτικό ότι δεν μπορούν να απορροφηθούν όλοι στην αγορά εργασίας όπως διαμορφώνεται.

Από την άλλη ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, εκτίμησε πως λόγω των ποιοτικών κριτηρίων που θέτει ο νόμος για το πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών, δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας. Όπως είπε, οι 400 θέσεις που προβλέπονται, θα υπερκαλυφθούν και σημείωσε πως όσοι αγωνιούν από την αντιπολίτευση και τα κανάλια για τις θέσεις εργασίας εάν θέλουν μπορούν να κάνουν πρόταση να αυξηθεί ο ελάχιστος αριθμός εργαζομένων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …