Δήμος ενδιαφέρεται για Χειριστές Μηχανηµάτων Έργων

ergasia..--

Ο ∆ήµος Τεµπών ύστερα από την υπ’ αριθ. 71/2016 απόφαση του ∆.Σ. ,η οποία εγκρίθηκε µε την αριθµ. πρωτ. 7596/89768/14-06-2016 απόφαση του Γενικού Γραµµατέα της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού δύο (2) ατόµων, για την κάλυψη άµεσων εποχικών υπηρεσιακών αναγκών του ∆ήµου στην ειδικότητα "2 ∆Ε Χειριστών Μηχανηµάτων Έργων"

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση µόνο στα γραφεία του ∆ήµου Τεµπών (∆/νση: Μακρυχώρι, τηλ: 24953-50410) και αρµόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Παπαδηµητρίου ∆ήµητρα κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από 08:00 έως 13:00.

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία τεσσάρων (4) ηµερών από την εποµένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ∆ήµου ήτοι από σήμερα 6/09/2016 έως και 09/09/2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …