Εκτός ΑΣΕΠ νέες προσλήψεις

job-search-image_monsterindia-e1450246862404
Εξαιτίας των συνεχώς αυξανομένων λειτουργικών της αναγκών κατά τη διαδικασία υιοθέτησης και εφαρμογής των διατάξεων της εσωτερικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), προχωράει στην περαιτέρω στελέχωσή της, με σκοπό την αποτελεσματική ανταπόκρισή της στις απαιτήσεις του ρυθμιστικού της έργου της.
Προβλέπονται 20 θέσεις έργου ή εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), για τις οποίες η πρόσληψη γίνεται με απόφαση του προέδρου χωρίς την τήρηση άλλης διαδικασίας. Πρόκειται για τις ειδικότητες: μηχανικών (με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος), νομικών (με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος), οικονομικών επιστημών, πληροφορικής και θετικών επιστημών.
Επίσης προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων διοικητικών υπηρεσιών.
Τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να αποστέλλονται στην Αρχή, από την Τετάρτη 07/09/2016 έως και την Παρασκευή 16/09/2016.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αναζητήσουν στην ηλεκτρονική σελίδα της ΡΑΕ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης σε CNBC και Bloomberg για την ελληνική οικονομία

Συνεντεύξεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών  στο Bloomberg και το CNBC Συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά …