Προσλήψεις για άτομα ηλικίας από 18 έως 65 ετών

Job-search=-==
Tην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά έντεκα (11) ατόμων στην κατηγορία της ειδικότητας Βοηθών Βρεφοκόμων ΔΕ και τεσσάρων (4) ατόμων στην κατηγορία της ειδικότητας ΥΕ Καθαριστών / στριών για την κάλυψη επειγουσών αναγκών των παιδικών σταθμών της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, ανακοινώνει με προκήρυξη του o Δήμος Βόλου και ειδικότερα το ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Απολυτήριος τίτλος της αντίστοιχης ανά ειδικότητα κατηγορίας ( ΔΕ ή ΥΕ) όπως αναφέρονται στον πίνακα
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
Η παρούσα ανακοίνωση να δημοσιευθεί σε τοπική εφημερίδα, ενώ ανάρτηση της να γίνει στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Βόλου, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία καθώς στην ιστοσελίδα του ΝΠΔΔ Δήμου Βόλου www.doepap.gr.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΝΠΔΔ Δήμου Βόλου «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.», Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Καραμπατζάκη – Αναπαύσεως, Τ.Κ. 38446 Βόλος, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 24210 - 91191), όπου θα διατίθενται και έντυπα αιτήσεων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την 7/9/2016 και λήγει 9/9/2016.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιμες μέρες και κατά τις ώρες από 09:00 έως 13:00.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …