Συνταξιούχοι: Τα λεφτά μας πίσω! (VIDEO)

sydaksiouxoi-stadiou

Για τις περικοπές στις συντάξεις τους, ζητώντας εδώ και τώρα να τους επιστραφούν «όλα όσα τους έχουν πάρει» τα τελευταία χρόνια, οι συνταξιούχοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας, τονίζοντας για πολλοστή φορά ότι πρόκειται για δικά τους δουλεμένα και πληρωμένα χρήματα, με κόπο δεκαετιών.

Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο, η οποία μετά τη συνάντηση τόνισε, ότι ο υπουργός αυτό που τους είπε, είναι ότι «απλά εφάρμοσε το νόμο».

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με κάλεσμα για συνέχιση του αγώνα με επίκεντρο το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στη ΔΕΘ.

Οι συνταξιούχοι αποχώρησαν δίνοντας ραντεβού στην μεγάλη συγκέντρωση το Σάββατο στην ΔΕΘ.


 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιο είναι το σχέδιο δράσης της Κομισιόν για τις ελλείψεις προσωπικού - Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Schmit και Ferreira εξηγούν στο Skaigr

Εκατομμύρια άνεργοι στην Ευρώπη αλλά επιχειρήσεις δε βρίσκουν προσωπικό - Τι λένε οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Νικολά …