Ζητούνται 4 άτομα άνω των 18 ετών

jobttt
Προσλήψεις τεσσάρων ατόμων άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το αν εργάζονται ή όχι, αρκεί να μπορούν να ανταποκριθούν στο ωράριο και τις υποχρεώσεις τους για τις θέσεις εθελοντών Σχολικών τροχονόμων, μέχρι και τη λήξη του σχολικού έτους 2016 - 2017, προκηρύσσει ο Δήμος Σητείας.
Οι ώρες απασχόλησης είναι:
• Από τις 7.45 μέχρι τις 8.20 το πρωί
• Από τις 12.15 μέχρι τις 12.35
•Από τις 13.10 μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι.
Οι ώρες αυτές, που αφορούν την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών προς και από το σχολείο, μπορεί να αλλάξουν, αν για οποιοδήποτε λόγο τροποποιηθούν οι ώρες λειτουργίας του σχολείου.
Στον εθελοντή Σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη Σχολική επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176 ευρώ, για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι την 09/09/2016 στις 11.00 π.μ. στη διεύθυνση του κάθε Σχολείου: 1. ΔΗΜΟΤΙΚΟ- ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΦΑΚΑΣ- ΤΗΛ: 2843094341 (1) ΜΙΑ 2. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΙΣΚΟΚΕΦΑΛΟΥ - ΤΗΛ: 2843022036 (2) ΔΥΟ 3. 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ- ΤΗΛ: 2843025130

Δικαιολογητικά
1. Αίτηση (απλή με όλα τα στοιχεία ΑΦΜ ,ΑΜΚΑ, Τηλέφωνο κλπ).
2. Απόδειξη προηγούμενης εμπειρίας .
3. Εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2015
4. Φωτοτυπία Τραπεζικού Λογαριασμού (ΙΒΑΝ)
5. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας
6. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
Θα προτιμηθεί προυπηρεσία ως σχολικός τροχονόμος και κάτοικοι ιδίου δημοτικού διαμερίσματος .
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη διεύθυνση του Σχολείου.
Πληροφορίες θέσεως
  • Ο εθελοντής Σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.
  • Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο Σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα "SΤΟΡ" και φορά γιλέκο, χρώματος ανοικτού κίτρινου.
  • Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση "ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ".
  • Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.
  • Το άτομο που θα επιλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντά του αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …