10μηνες οι 82 νέες προσλήψεις

Jobs2EYKAIR
Ο αριθμός κατά κατηγορία εκπαίδευσης του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που απαιτείται για την κάλυψη των εποχικών αναγκών μεταφοράς των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) που διαθέτουν ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία, καθορίζεται από την κοινή υπουργική απόφαση Εσωτερικών και Παιδείας, για την  εξειδίκευση των εποχικών αναγκών για την μεταφορά καθώς και τον προσδιορισμό του αριθμού του προσωπικού που απαιτείται για την κάλυψή τους.
Ειδικότητες:
• Τριάντα εννέα (39) οδηγοί κατηγορίας ΔΕ
• Σαράντα τρείς (43) συνοδοί κατηγορίας ΔΕ
Οι προσλήψεις θα έχουν διάρκεια του σχολικού έτους μέχρι την 30/6/2017 δηλαδή για 10 μήνες


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …