7 οι εποχικές προσλήψεις

jobneed

Ανακοίνωση με τους όρους της προκήρυξης για την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.∆.∆. «Οργανισµός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριµνας Ηρακλείου Αττικής», που εδρεύει στο ∆ήµο Ηρακλείου Ν. Αττικής.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΚΜ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΤ. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ 2 & ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ, 2ος ΟΡΟΦΟΣ) ΚΑΙ ΩΡΕΣ 09.00 - 13.00. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2132000119 & 156.

Στα Σχετικά Αρχεία της ανάρτησης θα βρείτε:

1. Αναλυτικά την προκήρυξη με τις προσφερόμενες θέσεις, τα απαιτούμενα προσόντα, τα κριτήρια, τους όρους κτλ

2. Την περίληψη της ανακοίνωσης ΣΟΧ1Α

3. Αναλυτικές οδηγίες για την συμπλήρωση των εγγράφων και τις διαδικασίες της προκήρυξης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ (ΣΟΧ1) Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ (ΣΟΧ1) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ (ΣΟΧ1Α).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …