Aνοιχτές θέσεις σε Ελληνικό Όμιλο

jobproslipseis
Να συνεργαστούν με ανθρώπους που διαθέτουν όραμα, φιλοδοξία, ομαδικό πνεύμα και όρεξη για δουλειά και κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να εργαστεί στην εταιρία και θεωρεί ότι ανταποκρινόμαστε στις φιλοδοξίες του, μπορεί να μας αποστείλει το βιογραφικό του, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος "Cablel Ελληνικά Καλώδια".
Όλα τα βιογραφικά σημειώματα αξιολογούνται σε σχέση με τις ανάγκες του Ομίλου και εξετάζονται από τη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού για να αξιοποιηθούν σε μελλοντικές συνεργασίες. Μετά από την αξιολόγηση του βιογραφικού σας και σε περίπτωση που υπάρξει διαθέσιμη θέση ανάλογη με το αντικείμενο σπουδών, τα προσόντα και την επαγγελματική σας εμπειρία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά.

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

Εάν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε την καριέρα σας σε κάποια από τις Εταιρίες του Ομίλου Cablel Ελληνικά Καλώδια παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Εναλλακτικά μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@cablel.vionet.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …