Επιπλέον 4 θέσεις από Δημοτική Εταιρεία

Job..GreenNeed.a.

Την σύναψη σύμβασης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με αντίτιμο) με ωριαία αποζημίωση και χρονικής διάρκειας μέχρι οκτώ (8) μήνες από την ημερομηνία πρόσληψης, συνολικά Τεσσάρων (4) Καθηγητών Φυσικής Αγωγής για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών των Αθλητικών προγραμμάτων της Κ.Ε.Α.Ε.Δ.Η.Α. - ΑΕ ΟΤΑ, που εδρεύει επί των οδών Μ. Αντύπα & Στ. Καραγιώργη 2, στο ηράκλειο Αττικής,  ανακοινώνει η Κατασκευαστική Εμπορική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Ηρακλείου Αττικής - Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω άλλου νομίμως εξουσιοδοτημένου από αυτούς προσώπου στο πρωτόκολλο της δημοτικής επιχείρησης στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ (Μ. Αντυπα & Στ Καραγιώργη 2, 1ος όροφος), ώρες από 10.00π.μ. έως 14.00μ.μ., με αποκλειστική προθεσμία, δηλαδή, έως και την Πέμπτη 15-09-2016.

Στα σχετικά αρχεία της ανάρτησης θα βρείτε την αναλυτική προκήρυξη όπου αναγράφονται οι ειδικότητες, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και οι όροι και η διαδικασία του διαγωνισμού.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: 2132000205.

Αιτήσεις με τηλεομοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω ΕΛΤΑ διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι φέρουν ακέραια την ευθύνη της έγκαιρης παραλαβής τους εντός των προαναφερόμενων χρονικών περιθωρίων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …