Θέση εργασίας σε εταιρεία εστίασης

JOB00-ERGASIA-ΕΡΓΑΣΙΑ-1046

Ευκαιρίες ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης, άριστες συνθήκες εργασίας, ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και πρόσθετη ασφάλεια ζωής, προσφέρει η επιχείρηση εστίασης "Ο Γρηγόρης", που  αναζητά νέο συνεργάτη για τη θέση "Σχεδιαστής".

Βασική αποστολή

Είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό των λειτουργικών κατόψεων των νέων καταστημάτων και για την εκπόνηση των μελετών εφαρμογής  με σκοπό τη διασφάλιση της βέλτιστης λειτουργικότητας του χώρου σε συνδυασμό με την επιθυμητή εικόνα του καταστήματος, καλύπτοντας παράλληλα τις νομοθετικές απαιτήσεις για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κύριες Αρμοδιότητες:

Διενεργεί τις αποτυπώσεις νέων & υφιστάμενων καταστημάτων.

Σχεδιάζει και προτείνει εναλλακτικές λειτουργικές κατόψεις του νέου καταστήματος και εκπονεί την αρχιτεκτονική μελέτη εφαρμογής του νέου καταστήματος με βάση την τελική λειτουργική κάτοψη.

Δημιουργεί τα σχέδια που αφορούν ανακαινίσεις υφιστάμενων καταστημάτων.

Στα πλαίσια κατασκευής νέων ή ανακαίνισης υφιστάμενων καταστημάτων, σχεδιάζει τις βιτρίνες, τους ανοξείδωτους πάγκους, τα έπιπλα ταμείου, το πάσο του καφέ και το φωτισμό του καταστήματος και επικοινωνεί με τον αντίστοιχο κατασκευαστή για ζήτηση προσφοράς και κατόπιν παραγγελίας τους.

Συνεργάζεται με τους εργοδηγούς  για την προετοιμασία της ανακαίνισης ή για την έναρξη κατασκευής νέου καταστήματος όσον αφορά στη δημιουργία σχεδίων, παραγγελίες και παραδόσεις.

Συνεργάζεται με τον υπεύθυνο παραγγελίας εξοπλισμού για το άνοιγμα του καταστήματος με σκοπό την επεξήγηση των σχεδίων προκειμένου να γίνει η παραγγελία.

Συνεργάζεται με τον μηχανικό αναφορικά με αποτυπώσεις ή σχέδια που χρειάζονται για την έκδοση των αδειών.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο Σχεδιαστή
  • Εμπειρία 6-7 έτη σε αντίστοιχη θέση
  • Ικανότητα διαχείρισης ανθρώπων
  • Πολύ καλή γνώση Autocad
  • Πολύ καλή γνώση του MS Office
  • Στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες

Δεξιότητες

  • Επικοινωνία, συνεργασία, ομαδικότητα, οργάνωση,
  • επιθυμία να δουλεύει εκτός γραφείου
  • Άτομο δημιουργικό, ευέλικτο, με διάθεση και ενθουσιασμό
  • Ικανότητα να τηρεί deadlines και να λειτουργεί αποτελεσματικά υπό συνθήκες πίεσης

Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων με τίτλο Σχεδιαστής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: careers@gregorys.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …