Η αίτηση για τις μειώσεις στις συντάξεις(ΕΔΩ)

enypekk

Στη δημοσιότητα έδωσε ο καθηγητής συνταγματικού Δικαίου και πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ Αλέξης Μητρόπουλος, υπόδειγμα της αίτησης για τους συνταξιούχους οι οποίοι υπέστησαν μείωση στην σύνταξή τους από τον Αύγουστο του 2016 και μετά, με την εξής ανάρτηση:

«Η Επιστημονική Ομάδα της ΕΝΥΠΕΚΚ, θέλοντας να βοηθήσει όλους τους απόμαχους της εργασίας, όλους τους συνταξιούχους της χώρας μας, που πλήττονται από την όλο και σκληρότερη μνημονιακή πολιτική, δίνει στη δημοσιότητα “υπόδειγμα αίτησης” που πρέπει να καταθέσουν στο Ασφαλιστικό τους Ταμείο/Οργανισμό όλοι οι συνταξιούχοι που υπέστησαν μείωση στη σύνταξή τους από τον Αύγουστο του 2016 και μετά.»

ΑΙΤΗΣΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …