Με άδειο ακόμα πορτοφόλι....

oasath_710541362
Απλήρωτοι για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, παραμένουν παρά τις διαβεβαιώσεις οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, με τον εκπρόσωπο τους Αθανάσιο Ζάχο, να γνωστοποιεί στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, τα ακόλουθα:
«Ο ΟΑΣΘ μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν πρότυπο οικονομικό μοντέλο. Κυκλοφορούσε ολοκαίνουρια λεωφορεία και μετά το 2014 άρχισαν τα ιδιαίτερα προβλήματα. Βέβαια τα προβλήματα άρχισαν από το 2010 όπως σε όλη τη χώρα.
Τα χρήματα που οφείλονται στον ΟΑΣΘ είναι η μη συμφωνία τιμολογιακής πολιτικής, η κοινωνική πολιτική που κάνει, η αλλαγή του ΦΠΑ και τα χρωστούμενα χρήματα από τη διαιτησία».
Σταθερός στα λεγόμενα του περί των κρατικών οφειλών στην επιχείρηση εμφανίστηκε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης τονίζοντας:
"Στον ΟΑΣΘ οφείλονται περίπου 133 εκατομμύρια ευρώ".

Τελικά με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, η ΠΕΔ ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη να την ενημερώσει για τις θέσεις του υπουργείου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …