Πρόγραμμα κατάρτισης ξεναγών

xenagos

Από την Δευτέρα 26/9/2016 μέχρι και την Παρασκευή 7/10/2016 αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις στο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού, το οποίο  με υπουργική απόφαση υλοποιείται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις που θα αποσταλούν με συστημένη επιστολή γίνονται δεκτές, εφόσον η αποστολή τους γίνει μέσα στην παραπάνω οριζόμενη προθεσμία, ήτοι από 26/9/2016 μέχρι και 7/10/2016, σύμφωνα με την σφραγίδα ταχυδρομείου επί του φακέλου.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
α) Δικαίωμα συμμετοχής στο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης για την άσκηση του επαγγέλματος του ξεναγού έχουν Έλληνες υπήκοοι ή υπήκοοι κρατών - μελών της Ε.Ε., απόφοιτοι τμημάτων Αρχαιολογίας, Ιστορίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών και Ιστορίας και Εθνολογίας πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμέ- νων της αλλοδαπής.
β) Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στο πρό- γραμμα αποτελεί η άριστη γνώση (επίπεδο C2) μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας. Η άριστη γνώση της ξένης γλώσσας αποδεικνύεται προσκομίζοντας τους ανάλογους τίτλους, όπως παρατίθενται στο Παράρτημα Ι (ΜΕΡΟΣ Α: ΑΓΓΛΙΚΑ-ΓΑΛΛΙΚΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ-ΙΤΑΛΙΚΑ- ΙΣΠΑΝΙΚΑ-ΡΩΣΙΚΑ ΜΕΡΟΣ Β: ΛΟΙΠΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ).
Αιτήσεις: (Διεύθυνση Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Τμήμα Ανωτέρων Σχολών και Σχολών Ξεναγών, Λ. Αμαλίας 12, Τ.Κ. 10557, Αθήνα) αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …