Αποθέωση υπάλληλος που κοιμάται εν ώρα....εργασίας(ΦΩΤΟ)

dhmosioi-ypallhloi-0-620x320

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η φωτογραφία της χρονιάς καθώς η συγκεκριμένη εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει viral στα social media, προκαλώντας πληθώρα σχολίων.

Σε αυτήν φαίνεται μία γυναίκα να έχει ξαπλώσει σε ένα γραφείο της ΔΟΥ Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη.

O πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος πόσταρε την φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook γράφοντας χαρακτηριστικά: "Η κυρία αυτή κοιμάται πάνω στα γραφεία εν ώρα εργασίας. Ήταν φαίνεται πολύ κουρασμένη. Παρ'όλα αυτά ο μισθός των 1300-1400 ευρώ μπαίνει στο ATM κάθε μήνα".

6579-38

"Την ίδια ώρα, κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων είναι άνεργοι και αναγκάζονται να εργαστούν ώς βοηθοί σερβιτόροι για 25 ευρώ την ημέρα (10ωρο με απίστευτο κουβάλημα) ή να φύγουν για το εξωτερικό ή απλά να παραμείνουν άνεργοι. Αξιολόγηση στο δημόσιο τώρα!" τονίζει.

9daaae82edc4eda46bdc2758aef77d93


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …