Δικαστήριο τινάζει την κυβέρνηση: Επιστροφή 13ου-14ου μισθού σε δημοσίους υπαλλήλους!!!

misthos-misthos

Δικαίωσε το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας, δημοσίους υπαλλήλους για τους οποίους αποφάσισε επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού, με το υπουργείο να βρίσκεται σε αναταραχή, περιμένοντας μετά από αυτό, μπαράζ σχετικών δικαστικών αποφάσεων, που αν συμβεί θα σημάνει το τίναγμα της "δημοσιονομικής προσαρμογής", όπως αποκαλεί η κυβέρνηση την οικονομική της πολιτική.

Στο Ειρηνοδικείο προσέφυγαν με αγωγή τους 5 δικαστικοί υπάλληλοι της Καλαμάτας, ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων, Ανδρόνικο Σταυρόπουλο, εν αναμονή και σχετικής προσφυγής των μόνιμων δικαστικών υπαλλήλων της Καλαμάτας στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Καλαμάτας διεκδικώντας τα επιδόματά τους για τα έτη 2014 – 2015.

Το ελληνικό Κράτος θα κληθεί εφόσον τελεσιδικήσει η συγκεκριμένη απόφαση, να καταβάλει αναδρομικά τα επιδόματα των Χριστουγέννων, του Πάσχα και της καλοκαιρινής άδειας, αυτό σημαίνει ότι από το ταμείο του Κράτους θα επιβαρυνθεί σημαντικά ο ετήσιος προϋπολογισμός.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …