?omb threat at the Ministry for Finance,Athens, on 28 May, 2014 / ?????????? ??? ????? ??? ????????? ???????????,?????, ???? 28 ?????, 2015

Ένστολοι εν ώρα εργασίας κατηγορούνται για ξυλοδαρμό εργαζόμενου

?omb threat at the Ministry for Finance,Athens, on 28 May, 2014 / ?????????? ??? ????? ??? ????????? ???????????,?????, ???? 28 ?????, 2015

60χρονος με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα του, προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του στα Γιάννενα και κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμού του από δύο άτομα, αδέρφια μεταξύ τους και ένστολους!!!

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ένα αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Γκραμπάλας και Αγ. Μαρίνης με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων. Όταν κατέβηκε από το επαγγελματικό φορτηγό του για να ζητήσει από τους δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που είχαν κλείσει το δρόμο να μετακινηθούν, δέχτηκε χτυπήματα στο σώμα με γροθιές, με ταυτόχρονες ύβρεις.

Συγκράτησε τον αριθμό από τις πινακίδες του οχήματος που επέβαιναν τα δύο άτομα, μαζί με διερχόμενους που ήταν μάρτυρες και όταν ενημέρωσε την αστυνομία, έκπληκτοι έμαθαν ότι ανήκει στην ΕΛΑΣ και το είχαν χρεωθεί αδέρφια αστυνομικοί, οι οποίοι την ώρα που καταγγέλλονται για την εμπλοκή τους στο περιστατικό, ήσαν με πολιτικά.

Το θέμα θα απασχολήσει την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων, μετά και την ανταλλαγή μηνύσεων για ξυλοδαρμό, εξύβριση και απειλή.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …