Εργαζόμενοι απολύθηκαν για την εμπλοκή τους σε σκάνδαλο

metro

Άνεργοι έμειναν όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε μετά τις κατηγορίες για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των πλαστών εισιτηρίων, τρεις υπάλληλοι της ΣΤΑΣΥ, οι συμβάσεις των οποίων καταγγέλθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο της ΣΤΑΣΥ.

Είχε προηγηθεί η παραπομπή συνολικά 12 εργαζομένων στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της εταιρείας και το Δ.Σ της ΣΤΑΣΥ, μετά την σχετική συνεδρίασή του ανακοίνωσε στη «Διαύγεια» ότι:

"Συμμορφούμενο με την υπόδειξη της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης κατόπιν του με στοιχεία ΣΤΑΣΥ 10789/ΕΜΠ/14-6-2016 κοινοποιηθέντος πορίσματος στο οποίο αναφέρεται η τέλεση των εκεί αναφερομένων πράξεων, τις οποίες το πόρισμα χαρακτηρίζει παράνομες και διαβιβάσθηκε στον Εισαγγελέα Διαφθοράς αντίγραφο του ως άνω πορίσματος".

Στο σκάνδαλο, η δράση τους είχε ζημιώσει την εταιρεία κατά 30 εκατομμύρια ευρώ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …