Πλήρωση μίας θέσης ειδικότητας

-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-TYTI

Την πλήρωση της παρακάτω θέσης ειδικευµένου ιατρού κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. επί θητεία, προκηρύσσει το Γενικό Νοσοκοµείο Λιβαδειάς ως εξής:

1 ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ

Η αίτηση – δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραµµατεία του Γενικού Νοσοκοµείου Λιβαδειάς εις τριπλούν µέσα σε προθεσµία είκοσι (20) ηµερών, ήτοι από 12-09-2016 έως και 01-10-2016. Αιτήσεις – δηλώσεις µαζί µε τα δικαιολογητικά, µπορούν να υποβάλλονται και ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή ή µε εταιρεία ταχυµεταφοράς, µέσα στην ορισθείσα προθεσµία στην διεύθυνση «Γενικό Νοσοκοµείο Λιβαδειάς- Τέρµα Αγίου Βλασίου ΤΚ 32100,Λιβαδειά».

Για τις αιτήσεις αυτές η ηµεροµηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδροµείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυµεταφοράς.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δραματικές μειώσεις στις κύριες συντάξεις φέρνει το Μνημόνιο της Επιτροπής Πισσαρίδη!!

Στη δεύτερη θέση της η Επιτροπή επαναφέρει την πάγια θέση τής τρόικας για κατάργηση ή …