Tο «μαύρο» στα κανάλια φέρνει έλλειμμα 1,7 δις ευρώ

businessman standing on euro-notes

Νέα «τρύπα» στην ελληνική οικονομία ανοίγει το «μαύρο» στα κανάλια, καθώς σύμφωνα με τον ΣΕΒ θα χαθούν 1,7 δισ. ευρώ. Στο εβδομαδιαίο του δελτίο ο ΣΕΒ σημειώνει την στρατιά ανέργων που θα δημιουργηθεί ενώ σε βάθος δεκαετίας θα χαθούν 600 εκατ. ευρώ σε φόρους και 1,1 δισ. ευρώ σε εισοδήματα.

Σύμφωνα με τους συντάκτες του δελτίου, ο περιορισμός των αδειών στο πεδίο της ενημέρωσης σε επίπεδα που υστερούν των τεχνολογικών δυνατοτήτων δεν έχει παρατηρηθεί σε καμία άλλη δημοκρατία υψηλής ποιότητας.

Αυτές είναι οι εκτιμώμενες απώλειες τα επόμενα 10 χρόνια μετά τον υπολογισμό της απορρόφησης προσωπικού και έργου από άλλα κανάλια, από το κλείσιμο των σταθμών STAR, ALPHA, MEGA, Μακεδονία TV, ART, Epsilon.

tv


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Jumbo: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις

Αύξηση στις πωλήσεις και στα καθαρά κέρδη που έφτασαν τα 303 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η …