510 θέσεις μόνιμης μορφής

ergasias1anazitis
Σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τις «δυνάμεις» του σε προσωπικό και με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών του η Διοίκηση των ΕΛΤΑ θα προχωρήσει στις αρχές του 2017 σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ.
Ειδικότερα σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της διοίκησης των ΕΛΤΑ τον Ιανουάριο του 2017, το ΑΣΕΠ θα προκηρύξει 510 προσλήψεις τακτικού προσωπικού.
Ήδη από την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού που πραγματοποιήθηκε στις 13.06.2016 έχει ανάψει το "πράσινο φως" για έγκριση των προσλήψεων. Βαρύτητα θα δοθεί σε παραγωγικές ειδικότητες με τις ειδικότητες των ταχυδρόμων και εσωτερικής εκμετάλλευσης να έχουν την «μερίδα του λέοντος» με πάνω από το 70% των προσλήψεων.
Παράλληλα οι προσλήψεις θα αφορούν σε μικρότερο αριθμό και τις ειδικότητες, Διοικητικών, Τεχνικών - Ηλεκτρ. Μηχανικών, Πληροφορικής, Οδηγών και Διαμετακομιστών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …