Κρατική Σχολή ανακοίνωση θέσεις εργασίας

Προσλήψεις και Απολύσεις Προσωπικού

Στο πλαίσιο της ανάγκης πλήρωσης των αναγκών σε εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν εντάσσεται σε εκπαιδευτικό κλάδο, για την κάλυψη των θέσεων διδακτικού προσωπικού και προσωπικού συνοδείας καλλιτεχνικών μαθημάτων, η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΝΠΔΔ εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ζητά τις θέσεις:

α) Καθηγητές Τεχνικών Μαθημάτων

  • Κλασικού χορού (μπαλέτο) 3 (τρεις) Κωδ. Ειδικότητας (01)
  • Σύγχρονου χορού 5 (πέντε) Κωδ. Ειδικότητας (02)
  • Χορογραφίας 1 (μια) Κωδ. Ειδικότητας (03)
  • Ρυθμικής 1 (μια) Κωδ. Ειδικότητας (04)

Β) Πιανιστών-Συνοδών καλλιτεχνικών μαθημάτων

  • Πιανίστες-Συνοδοί 4 (τέσσερις) Κωδ. Ειδικότητας (05)

Καλεί τους ενδιαφερόμενους, εφόσον επιθυμούν να προσληφθούν, με ωριαία αντιμισθία έως διακόσιες (200) ώρες μηνιαίως, στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, για το διδακτικό έτος 2016-2017, να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως εξειδικευμένοι στους τομείς του Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, της Χορογραφίας, της Ρυθμικής και της Συνοδείας καλλιτεχνικών μαθημάτων, από 14 Σεπτεμβρίου έως και 23 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι:

  1. Έλληνες πολίτες*.
  2. Βορειοηπειρώτες και ομογενείς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο (Ν.Δ.3832/1958).
  1. Πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ν.2431/1996).
  2. Να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 64ο, δηλαδή να έχουν γεννηθεί τα έτη 1952 έως και 1995 (Π.Δ. 403/1987, ΦΕΚ 179 Α΄).
  1. Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Οι υποψήφιοι που δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση, και κατατάσσονται στο τέλος του τελικού αξιολογικού πίνακα.
  1. Να είναι υγιείς.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενεργοποιείται για το 2024 η πληρωμή τελών κυκλοφορίας ανά μήνα

Ενεργοποιείται η δυνατότητα και για το έτος 2024 της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας ανά μήνα. …