Προκήρυξη του ΑΣΕΠ μόνιμους

jobs222_89
Την φύλαξη μουσείων και αρχαιολογικών χώρων σε όλη τη χώρα, με προτεραιότητα, θεί στους αρχαιολογικούς χώρους Ολυμπιείου -Κεραμεικού, στις Εφορείες Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Ηλείας, και στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, θα αναλάβει το νέο προσωπικό των 100 ατόμων που θα προληφθεί ως τακτικό προσωπικό φύλαξης, μέσω του ΑΣΕΠ για το υπουργείο Πολιτισμού και για το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων.

Στο σχετικό  έγγραφο του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων επίκειται η έκδοση προκήρυξης για δέκα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Ταμείο.

Παράλληλα μία από τις 10 προσλήψεις που θα γίνουν θα καλυφθεί από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ όπως άλλωστε προβλέπει ο νόμος 2643/1998.

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κ. Φωτίου υπέγραψε και την σχετική απόφαση για την πρόσληψη από τα πρόσωπα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998 και η ειδικότητα που θα ζητηθεί είναι ΠΕ7 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ενώ από την λίστα των προστατευομένων θα ζητηθεί το κριτήριο του ατόμου με αναπηρία. Η προκήρυξη πρόκειται να εκδοθεί απο το ΑΣΕΠ τις αμέσως επόμενες ημέρες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …