Τελικά αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας

oaed_19

Μέσα στην προσεχή εβδομάδα και πιθανότερα στις αρχές της, ο ΟΑΕΔ ευελπιστεί να είναι έτοιμος να αναρτήσει τους οριστικούς πίνακες με τους 3.713 ωφελούμενους της α’ φάσης Κοινωφελούς Εργασίας, σε 17 δήμους όλης της χώρας, με διάρκεια εργασίας οκτώ μήνες, οι οποίοι είναι:

Πέραμα, Αμπελόκηποι – Μενεμένη, Άργος – Μυκήνες, Θερμαϊκός, Καλαμαριά, Άρτα, Παύλου Μελά, Σαλαμίνα, Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό, Φυλή, Παιονία, Ασπρόπυργος, Κορδελιό – Εύοσμος, Σιντίκη, Αγρίνιο, Κόρινθος, Κερατσίνι – Δραπετσώνα.

Η διαδικασία των ενστάσεων που υποβλήθηκαν, μετά την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και απομένουν οι τελικές αλλαγές, αλλά και να γίνουν οι απαραίτητες προβολές – έλεγχοι στη λειτουργία του συστήματος, για να καταστεί εφικτή η ομαλή ανάρτηση των πινάκων.

Μόλις αναρτηθούν ο ΟΑΕΔ, σκοπεύει να προκηρύξει την β’ φάση των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας για τους υπόλοιπους 34 δήμους που έχουν ήδη ανακοινωθεί.



Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Ο Βελόπουλος προτρέπει σε βία τους πιστούς - Στην περίπτωση Καλλιάνου το ΕΣΥ λειτούργησε όπως έπρεπε

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε πολιτικά και ποινικά υπεύθυνο τον Κ. Βελόπουλο εάν υπάρξουν επεισόδια …