Αναλυτικά οι θέσεις διάρκειας 8 μηνών

jobERGASIA-1
 
Ηλικίας από 18 έως 65 ετών πρέπει να είναι οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων των θέσεων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με αντίτιμο για την κάλυψη αναγκών της τρέχουσας χρονιάς 2016-2017, που προκήρυξε ως καλλιτεχνικό-διδακτικό προσωπικό ο Δήμος Καλαμπάκας.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
kalampaka1
Με την αίτηση συνυποβάλλονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά γενικών και ειδικών- τυπικών προσόντων, τα οποία αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη, την οποία μπορούν να προμηθευτούν οι υποψήφιοι από την παραπάνω Διεύθυνση ή από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμπάκας www.kalabaka.org.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία) και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Καλαμπάκας, Ευθ. Βλαχάβα 1, Καλαμπάκα ΤΚ 42200 , γραφείου πρωτοκόλλου (τηλ. επικοινωνίας: 2432350216).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
H προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπική εφημερίδα ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στην εφημερίδα.
Όσοι πληρούν τα γενικά και τα τυπικά προσόντα τίθενται υπό την κρίση της τριμελούς επιτροπής επιλογής, η οποία θα συνεδριάσει στo Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Καλαμπάκας, την έκτη (6) εργάσιμη ημέρα από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και θα συντάξει πίνακα κατ’ αξιολογική σειρά.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τρεις πρώτοι κύκλοι Επιστρεπτέας Προκαταβολής: Παράταση για τα δικαιολογητικά - ημερομηνίες

Με τρεις κοινές αποφάσεις των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων (υπ’ αρ. ΓΔΟΥ 285/23.11.2020, …