Εις τριπλούν πολίτες έφτασαν να διαμαρτυρηθούν στον πρωθυπουργό

tsipras

Τρία ξεχωριστά περιστατικά, που καταδεικνύουν την αγανάκτηση που επικρατεί στην κοινωνία, σημειώθηκαν  στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την 81η ΔΕΘ, με τον ίδιο να διατηρεί την ψυχραιμία του, αφού οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, τον προστάτευσαν από το τετ α τετ μαζί τους και δεν μπόρεσαν να τον πλησιάσουν!

Άλλωστε τώρα δεν είναι στην αντιπολίτευση για να τους σφίγγει το χέρι και να τους καλεί να αντιδράσουν....
Τα τρία περιστατικά όπως τα κατέγραψε το newmoney.gr, είναι:
Το πρώτο με χρονική σειρά, σημειώθηκε κατά την επίσκεψή του στον σταθμό του υπό κατασκευή μετρό στη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης, όπου δέχθηκε τη διαμαρτυρία ιδιοκτήτη καταστήματος, ο οποίος έχει πληγεί από τα έργα του μετρό.
Ο καταστηματάρχης βρέθηκε στο σημείο στο σημείο με τις κόρες του, κρατώντας ένα πανό, το οποίο ανέγραφε: «Kύριε πρωθυπουργέ, τι θα κάνετε για μας τους επαγγελματίες που μας έχει καταστρέψει το μετρό;».

Λίγο αργότερα, κατά την περιήγηση του πρωθυπουργού στους χώρους της Έκθεσης, ένας άλλος πολίτης άρχισε να φωνάζει εναντίον του. Πριν προλάβει να τον πλησιάσει, ωστόσο, τον απομάκρυναν οι άνδρες της πρωθυπουργικής ασφάλειας και τον έβγαλαν εκτός του χώρου της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήταν ένας μικροομολογιούχος, ο οποίος, κατά την απομάκρυνσή του, φώναζε: «Εγώ δούλεψα για σένα, είμαι παθών, μικροομολογιούχος του ελληνικού Δημοσίου! Με καταστρέψανε εμένα! 50 χρόνια δούλευα, δεν έχω να πάρω φάρμακα, εσείς δεν ντρέπεστε; Τον πατέρα σας να τον πάτε στα κρατητήρια; Ντροπή σας!».

Επίσης στους χώρους της ΔΕΘ και ενώ βρισκόταν στο περίπτερο 16, που αφορά στη Ρωσία ως Τιμώμενη Χώρα στην εφετινή Έκθεση και πραγματοποιούσε δηλώσεις για τη συνεργασία των δύο χωρών, ένας από τους παρευρισκόμενους επιχείρησε να πλησιάσει το βήμα και τον πρωθυπουργό, φθάνοντας στο ένα μέτρο μακριά από αυτόν, ρωτώντας επίμονα γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι άνδρες ασφαλείας του κ. Τσίπρα, οι οποίοι απομάκρυναν τον συγκεκριμένο άνδρα από το σημείο.
Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο πρωθυπουργός είπε με διάθεση αστεϊσμού: «Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά. Αυτά... συμβαίνουν».


(Πηγή: )

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …