10 Αλήθειες για Ομαδικές Απολύσεις, Συνδικαλιστικό Νόμο, Απεργίες

gsee

Εγκύκλιο προς τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες που ανήκουν στη δύναμή της έχει αποστείλει εγκαίρως και προ μηνών η ΓΣΕΕ, σχετικά με τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις που προωθεί η κυβέρνηση, προειδοποιώντας και καλώντας σε ετοιμότητα, που τώρα πρέπει να φανεί και προς τα έξω με αφορμή την έναρξη της διαπραγματεύσης για τα εργασιακά.
Στην εγκύκλιο γίνεται εκτενής αναφορά στις θέσεις της Συνομοσπονδίας για το θέμα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, των ομαδικών απολύσεων, του νόμου για την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και την απεργία.
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ- ΑΠΕΡΓΙΑ10 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …