Πρόσληψη μέσω προγράμματος

jobsτοξο

Την ευκαιρία σε νέους μηχανικούς να αναπτύξουν τις ικανότητές τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας μέσω του προγράμματος επαγγελματικής απασχόλησης «Γίνε Μηχανικός στην EUROPA», δίνει η εταιρία διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα "EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε".

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες και νέους μηχανικούς ηλικίας έως 30 ετών, απόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών. Προσφέρει μέσω έμμισθης απασχόλησης την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και στη συνέχεια να στελεχώσουν τις Διευθύνσεις της εταιρείας, αποκτώντας την τεχνογνωσία και την απαραίτητη προϋπηρεσία σε μια από τις καλύτερες βιομηχανίες της χώρας, αξιοποιώντας τις σπουδές τους σε συναφές αντικείμενο.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος: “Γίνε μηχανικός στην EUROPA”, η EUROPA θα επιβραβεύσει τους νέους μηχανικούς που θα ξεχωρίσουν με θέση εργασίας στην εταιρεία και προοπτικές καριέρας.

Αποστολή βιογραφικών μέχρι και τις 30/09/2016 στο e-mail: engineer@profil.gr (link sends e-mail)


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβουλευτές: Τι μισθό παίρνουν και πότε βγαίνουν στη σύνταξη

Εκτός από την ανάγκη προσφοράς και ενασχόληση με τα κοινά κτλ, οι υποψήφιοι έχουν και …