Εξωδικαστικός συμβιβασμός για τα "κόκκινα" επιχειρηματικά δάνεια;

tsakal-troika

Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια θα τεθεί επί τάπητος στη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών, που είναι σε εξέλιξη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομίας ανέφεραν πριν την έναρξη της συνάντησης ότι εκτός της γενικής επισκόπησης του προγράμματος, θα γίνει συζήτηση επί του θέματος του εξωδικαστικού συμβιβασμού για τη ρύθμιση των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων στο πλαίσιο της τροποποίησης του «νόμου Δένδια». Ο νόμος αυτός αφορούσε τις ρυθμίσεις οφειλών των επιχειρήσεων, συγκεκριμένου τζίρου, σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία.

Τα ίδια στελέχη ανέφεραν ότι η τροποποίηση θα αφορά όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως τζίρου και μεγέθους. Δεν διευκρίνισαν ωστόσο αν η αναμόρφωση θα αφορά και «κούρεμα» στο κεφάλαιο του δανείου, εκτός από τις προσαυξήσεις και τους τόκους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …