Προκήρυξη θέσεων σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ

ELTA

Θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο (2) άτομα οχτάμηνης διάρκειας για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν στο Νομό Έβρου, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η Περιφερειακή Διεύθυνση Δικτύου Λιανικής Μακεδονίας – Θράκης.

Θέσεις:

  • 1  ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης
  • 1  ΔΕ Διανομέων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ασεπ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν:

  • α) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Αλεξανδρούπολης, Β. Αλεξάνδρου 42 και Νικ. Φωκά, Τ.Κ. 681 01       – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ0Χ50/2016, υπόψη κυρίου Θανάση Δεμίρη. (τηλ. επικοινωνίας: 25510 82960)
  • β) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση:    ΕλΛΗνΙκΑ ΤΑχΥδΡΟμΕΙΑ Α.Ε. Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Αλεξανδρούπολης, Β. Αλεξάνδρου 42 και Νικ. Φωκά, Αλεξανδρούπολη, ώρες υποβολής 08.30 – 13.30 (τηλ. επικοινωνίας: 25510 82960, κ. Θανάσης Δεμίρης).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ από 13/09/2016 έως και 22/09/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 50/2016


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok για την επιστολική ψήφο

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες Με νέο …