Employment

Προσλήψεις σε μεγάλη ΑΒΕ

Employment

Στο πλαίσιο προγράμματος επαγγελματικής απασχόλησης με σκοπό να αναπτύξουν τις ικανότητές τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας, προσφέρει η "Europa Profil Aλουμίνιο ΑΒΕ", για νέους μηχανικούς ηλικίας έως 30 ετών, απόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών και προσφέρει μέσω έμμισθης απασχόλησης την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και στη συνέχεια να στελεχώσουν τις διευθύνσεις της εταιρείας, αποκτώντας την τεχνογνωσία και την απαραίτητη προϋπηρεσία σε μια από τις καλύτερες βιομηχανίες της χώρας, αξιοποιώντας τις σπουδές τους σε συναφές αντικείμενο.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, η EUROPA θα επιβραβεύσει τους νέους μηχανικούς που θα ξεχωρίσουν, με θέση εργασίας στην εταιρεία και προοπτικές καριέρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου στο e-mail engineer@profil.gr


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης για 30ετές ομόλογο: Σημαντική επιτυχία για τη χώρα

«Η έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας, αποτελεί σημαντική επιτυχία για τη χώρα» δήλωσε ο ΥΠΕΘΟ Η …